MAZERET SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİ

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

10 KASIM 2018  tarihlerinde yapılan online vize sınavlarına mazeretleri sebebiyle katılamayan VEYA SINAV GÜNÜNE KADAR DERS KAYDINI YAPTIRAMAYAN, SINAVA GİRDİĞİ HALDE SINAV SONUCU BOŞ OLDUĞUNDAN 0 "SIFIR" ALAN KAYSERİÜNİVERSİTESİ öğrencilerinin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak en geç 17 KASIM 2018 tarihine ERUZEM'e şahsen iletmeleri gerekmektedir. Mazeret Sınavları 12 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA günü saat 12:30-17:00 arasında yapılacaktır.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

3-4 KASIM 2018  tarihlerinde yapılan online vize sınavlarına mazeretleri sebebiyle katılamayan VEYA SINAV GÜNÜNE KADAR DERS KAYDINI YAPTIRAMAYAN, SINAVA GİRDİĞİ HALDE SINAV SONUCU BOŞ OLDUĞUNDAN 0 "SIFIR" ALAN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ öğrencilerinin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak en geç 12 KASIM 2018 tarihine ERUZEM'e şahsen iletmeleri gerekmektedir. Mazeret Sınavları 12 ARALIK 2018 ÇARŞAMBA günü saat 12:30-17:00 arasında yapılacaktır.

Vize sınavlarına giremeyen öğrenciler mazeretlerini gösterir belge ile birlikte Merkezimize sınavdan sonra yedi (7) gün içerisinde dilekçe ile başvurmak zorundadır.

13 KASIM 2018 tarihinde mazeretleri kabul edilen öğrenciler ilan edilecektir. Mazeret sınavları 12 ARALIK 2018 TARİHİNDE yapılacaktır.

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılabilir mi?

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılamaz

Hangi mazeretler için sınav hakkı verilir?

Vize sınavlarına giremeyen öğrenciler mazeretlerini gösterir belge ile birlikte bölüm başkanlığına veya Merkezimize sınavdan sonra yedi (7) gün içerisinde dilekçe ile başvurmak zorundadır. Mazeretleri kabul edilen öğrenciler web sitesi üzerinden ilan edilirler. Belirlenen tarih ve saatte online olarak mazeret sınavlarına alınırlar.

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılabilir mi?

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılamaz

Hangi mazeretler için sınav hakkı verilir?

1- Sağlık raporları

2- Milli sporcuların resmi olarak bir müsabakada bulunduğunu gösterir belge

3- Bir kamu hizmeti için resmi olarak bir yerde görevlendirildiğini ve bu nedenle sınava giremediğini gösterir belge.

bu belgeler harici mazeret kabul edilmemektedir.