MAZERET SINAVI BAŞVURU DİLEKÇESİ

MAZERET SINAVI DİLEKÇELERİ, BELİRTİLEN GEREKÇELER DAHİLİNDE BAŞVURUSU ALINMIŞ ÖĞRENCİLERİN 19 NİSAN (Cuma) GÜNÜ Saat 08:30 - 16:30 aralığında Öğrenci Sanal Sınıf bölümüne girerek sınavını başlata bilirler.

MAZERET SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ Web adresimizden duyurulacaktır.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

30 MART 2019  tarihlerin'de ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 1. Oturum ve 2. Oturum'da yapılan online vize sınavlarına mazeretleri sebebiyle katılamayan VEYA SINAV GÜNÜNE KADAR DERS KAYDINI YAPTIRAMAYAN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ öğrencilerinin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak en geç 08 NİSAN 2019 tarihine ERUZEM'e şahsen iletmeleri gerekmektedir. Mazeret Sınavları Tarihleri Web Adresimizden Gün ve Saat olarak yayımlanacaktır.

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ 6 NİSAN'DA YAPILACAK OLAN 1.Oturum ve 2.Oturum  Sınavımız ile

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ 7 NİSAN'DA YAPILACAK OLAN 3.Oturum ve 4.Oturum Sınavları için Mazeret Sınav başvuru tarihleri 15 NİSAN 2019 Tarihin'de ERUZEM'e şahsen iletmeleri gerekmektedir. Mazeret Sınavları tarihi Web adresimizden duyurulacaktır.

Vize sınavlarına giremeyen öğrenciler mazeretlerini gösterir belge ile birlikte Merkezimize sınavdan sonra yedi (7) gün içerisinde dilekçe ile başvurmak zorundadır.

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılabilir mi?

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılamaz

Hangi mazeretler için sınav hakkı verilir?

Vize sınavlarına giremeyen öğrenciler mazeretlerini gösterir belge ile birlikte bölüm başkanlığına veya Merkezimize sınavdan sonra yedi (7) gün içerisinde dilekçe ile başvurmak zorundadır. Mazeretleri kabul edilen öğrenciler web sitesi üzerinden ilan edilirler. Belirlenen tarih ve saatte online olarak mazeret sınavlarına alınırlar.

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılabilir mi?

Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılamaz

Hangi mazeretler için sınav hakkı verilir?

1- Sağlık raporları

2- Milli sporcuların resmi olarak bir müsabakada bulunduğunu gösterir belge

3- Bir kamu hizmeti için resmi olarak bir yerde görevlendirildiğini ve bu nedenle sınava giremediğini gösterir belge.

bu belgeler harici mazeret kabul edilmemektedir.