DERSLERE DEVAM İLE İLGİLİ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDAN İTİBAREN ALINAN KARAR GEREĞİ DEVAM DURUMU AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

1- Öğrencilerin devam şartını yerine getirtmiş olması için, derslerin 12. haftanın sonunda en az 10 haftasını arşiv veya canlı olarak izlemeleri gerekmektedir. 12. haftanın sonunda devam durumları kapatılacak 13 ve 14. haftada izlenen dersler devamdan sayılmayacaktır.

(3 MAYIS 2019 tarihine kadar en az 10 tane canlı veya arşiv ders kaydını tamamlamanız gerekmektedir. )

2-Girilen her dersin başından sonuna kadar tamamının izlenmesi gerekmektedir. (canlı veya arşiv girilen dersin tamamı izlenmiş olması halinde o hafta için devam şartı sağlanmış kabul edilecektir. )

3- Kısa süreli giriş çıkışlar devamdan sayılmayacaktır.

Öğrencilerin devam şartını sağlamak için yukarıda sayılan hususlara özen göstermesi önemle rica olunur.