ENGELLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE.

Erciyes Üniversitesi 2020-2021 Güz Yarıyılı Dönemi içerisinde Yaşanılan Covid-19 pandemisi dolayısıyla ders hocalarınızın isteği doğrultusunda merkezimiz tarafından Online sınav yapılacaktır.

Bölüm derslerinden Online sınav olacak engelli öğrencilerimizin(Yalnızca Görme Engeliler), sınavlarını yapabilmeleri için, Eruzem olarak görevli personellerimizin anlık olarak öğrencilerimize ulaşması ve soruların sözlü olarak okunması planlanmaktadır. Görme engelli öğrencilerimizin Eruzem’e talepleri doğrultusunda sınav tarihinden 1 hafta önce görevli atamalarının gerçekleşmesi gerekmektedir. Öğrencilerimizin sınav tarihinden önce bu talebini tarafımıza iletirken, Öğrenci No, Ad- Soyad, Mail adresi ve Telefon numarasını iletmesi gerekmektedir.

Öğrenci Yakınlarına Duyurulur

ERUZEM MÜDÜRLÜĞÜ