2023-24 GÜZ YARIYILI ARA SINAVLARI (VİZE)
  1. Ortak Derslerin (Ata.İlk.İnk.Tar. I - Türk Dili I - Yabancı Dil I – Bilgi Teknolojileri I - İş Sağlığı ve Güvenliği) ve Merkezimiz tarafından yürütülen Pedagojik Formasyon derslerinin Ara Sınavları (Vize) 16-21 Aralık 2023 tarihleri arasında,  gözetmenler eşliğinde yüz yüze yapılacaktır.
  2. Ara sınavlar için en geç 8 Aralık2023 Saat 23:59'a kadar Sınav Oturum Talep Formu üzerinden Oturum Tercih etmeniz (Ara Sınava girmeyecek iseniz girmeyeceğinizi belirtmeniz) gerekmektedir.
  3. Sınav Oturum Talep Formu üzerinden Tercih belirtmeyen öğrenciler ile Talep formu üzerinden Sınava Girmeyeceğini belirtilen öğrenciler, sınav oturumlarına atanmayacak, dolayısıyla bu öğrencilerin adlarına Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecektir.

Sınav Oturum Talep Formu için tıklayınız...

ERUZEM MÜDÜRLÜĞÜ

29 Kasım 2023 Çarşamba