2023-24 BAHAR BÜTÜNLEME SINAVI
  1. Ortak Derslerin (Ata.İlk.İnk.Tar. II - Türk Dili II - Yabancı Dil II – Bilgi Teknolojileri II - İş Sağlığı ve Güvenliği) ve Merkezimiz tarafından yürütülen Pedagojik Formasyon derslerinin Bütünleme Sınavları 25-30 Haziran 2024 tarihleri arasında,  gözetmenler eşliğinde yüz yüze yapılacaktır.
  2. Bütünleme Sınavları için en geç 14 Haziran 2024 Saat 23:59'a kadar Sınav Oturum Talep Formu üzerinden Oturum Tercih etmeniz gerekmektedir.
  3. DİKKAT !!! BÜTÜNLEME SINAVINA GİRMEYECEKSENİZSınav Oturum Talep Formu'na giriş yaparak Sınava Girmeyeceğim seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.
  4. Sınav Oturum Talep Formu üzerinden Tercih belirtmeyen öğrenciler ile Talep formu üzerinden Sınava Girmeyeceğini belirtilen öğrenciler, sınav oturumlarına atanmayacak, dolayısıyla bu öğrencilerin adlarına Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecektir.

Sınav Oturum Talep Formu için tıklayınız...

ERUZEM MÜDÜRLÜĞÜ

08 Haziran 2024 Cumartesi